Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Kirkorov, obligat să achite băncii aproape 500 mii de ruble

22 mai. 2017,, 21:30   Showbiz
2438 0

Curtea de Justiție a raionului Hamovnicesk de la Moscova a adoptat decizia de a-l obliga pe cîntărețul Filip Kirkorov să achite aproximativ 500 de mii de ruble în baza acțiunii civile a Băncii „Zerich“.

Informația a fost oferită publicației „Interfax de purtătoarea de cuvînt a instanței de judecată Olga Mîșelova, luni, 22 mai.

„Ordonanța judecătorească a fost parțial îndeplinită: inculpatului i s-au cerut 499 mii 880 ruble și 6 copeici“, a menționat Mîșelova. Reprezentanții băncii au vrut să obțină de la Kirkorov 25 de milioane de ruble, pe care acesta i-a luat de la „Zerich“.

Curtea a stabilit că artistul rus „a plătit integral sumele principale ale celor două credite“.

Cum rezultă din materialele cazului, Kirkorov a luat de la bancă două credite bancare, achitînd în primul an în mod corespunzător creditele. După retragerea licenței Băncii „Zerich“.cîntărețul a încetat să-și achite contribuțiile. Apoi, reprezentanții instituției s-au adresat instanței de judecată.


În noiembrie 2016 împotriva lui Kirkorov a fost intentat un proces de către liderul grupului francez Space, Didier Marouani. Muzicianul l-a învinuit pe cîntărețul rus de plagiat. Francezul susținea că piesa „Jestokaia libovi“ este o prelucrare a creației sale Symphonic Space Dream. Curtea de Justiție Raională a Moscovei a refuzat să examineze acțiunea civilă, în cauză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?