Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Polițiștii au dat buzna într-un apartament din capitală (VIDEO)

22 mai. 2017,, 09:50   Societate
5742 0

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din Chişinău au descins cu percheziţii autorizate în apartamentul unui individ din capitală, notează NOI.md, citînd un comunicat al Poliției Capitalei.

Perchezițiile au avut loc în cadrul unor acţiuni de urmărire penală privind documentarea acestuia pentru traficul ilegal de substanţe narcotice de origine vegetală. Iniţial, individul nu reacţiona la cererile legale ale poliţiştilor de a deschide uşa locuinţei, din această cauză fiind întreprinse măsuri de intrare forţată. Într-un final, proprietarul a deschis, iar poliţiştii au iniţiat percheziţiile autorizate.

El s-a dovedit a fi în vîrstă de 39 de ani, anterior judecat pentru infracţiuni analogice. În locuinţa lui poliţiştii au depistat şi ridicat droguri împachetate în proporţii impunătoare. Conform informaţiilor deţinute, individul ar fi fost implicat în comercializarea ilegală a etnobotanicelor, dar le și consuma. De asemenea, au fost depistate mijloace financiare care ar fi fost obţinute în urma vînzărilor de droguri.

Toate probele au fost sigilate la faţa locului şi expediate Centrului tehnico-criminalistic din cadrul IGP, pentru a fi demarate expertizele respective, iar bănuitul a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat, unde şi-ar fi recunoscut complicitatea cu lux de amănunte.

Conform legislaţiei penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 pînă la 7 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?