X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

O fată a publicat un clip cu puțin timp înainte de tragedia din New York (VIDEO)

21 mai. 2017,, 01:00   Externe
4940 0

Alyssa Elsman, o tînără de 18 ani din Michigan care a fost ucisă în atacul de joi din Times Square, a publicat un clip scurt pe Instagram cu numai o jumatate de oră inainte de a-și pierde viata, potrivit New York Post.


În clipul postat la ora locala 11.30, Elsman filmeaza din vîrful celebrei Scări Roșii din Times Square.

Iubitul ei, Trevor West, a povestit pentru New York Post ca a știut că „s-a întîmplat ceva îngrozitor” atunci cînd fata nu i-a răspuns la SMS, la scurt timp după atac.

„Întotdeauna îmi răspundea cît de repede putea și, cînd nu am auzit nimic de ea sau de prietena ei, am stiut ca s-a întîmplat ceva ingrozitor”, a spus West.

„Mă motiva, mă iubea, îmi oferea tot ceea de ce aveam nevoie și nu îmi puteam oferi singur. Iar acum nu mai este, nu știu cum voi umple acest gol. Nu știu cum voi mai funcționa fără ea”, a marturisit tînărul.

„Sîntem alături de cei răniți și, în special, alaturi de familia tinerei care a disparut dintre noi. Rugaciunile noastre sînt pentru ei toți”, a scris primarul New Yorkului, Bill de Blasio, pe Twitter.

Elsman absolvise liceul Portage Northern anul trecut.

„Dacă nu o cunoșteai, ai fi crezut că este rezervată sau timidă”, a afirmat directorul scolii, Eric Alburtus. „Dar dacă discutai cu ea un minut, îți dădeau seama că era captivantă. Era inteligentă. Era nostimă”, si-a descris el fosta eleva.

Ea intentiona să urmeze cursurile Universitatii Westers Michigan, dar lucra între timp la un restaurant fast-food, Sonic Drive-In.

Sora de 13 ani a fetei, Ava, a fost rănită în atac și a fost dusă de urgență la spitalul Bellevue. Starea ei nu este cunoscută.

Cele doua fete mai au un frate, Carter, care nu ar fi fost cu ele la New York.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?