X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Un antrenor din Moldova a cîștigat argintul pe Peninsula Arabică

20 mai. 2017,, 12:40   Sport
2778 0

Un membru al personalului tehnic al clubului arab „Al-Nasr”, Emil Caras, și-a ajutat echipa să iasă în finala Cupei EAU.


În meciul decisiv fotbaliștii „Al-Nasr” au cedat în fața echipei „Al-Wahda” și au reușit să cîștige medalii de argint, relatează NOI.md.

Echipa „Al-Nasr” a cîștigat medalii de argint în Cupa de fotbal a Emiratelor Arabe Unite, în primul sezon, imediat după ce în fruntea personalului tehnic a fost numit specialistul român Dan Petrescu. Se cunoaște că printre asistenții lui apare și compatriotul nostru Emil Caras. În meciul decisiv, care a avut loc la Abu Dhabi, echipa „Al-Nasr” a cedat în fața adversarilor din „Al-Wahda” cu scorul de 0:3. Toate golurile au fost marcate după ce, în minutul 67, de pe teren a fost eliminat jucătorul „Al-Nasr” Massoud Suleiman. În echipa „Al-Wahda” de două ori s-a făcut remarcat fotbalistul maghiar Balash Dzhudzhak.



Precizăm că Emil Karas a intrat în stafful tehnic al clubului „Al-Nasr” în octombrie 2016. Înainte de a activa pe Peninsula Arabică, Emil Caras a antrenat echipa „Dacia” Chișinău, FC „Tiraspol”, „Olimpia” Bălți (care acum poartă numele de „Zarea” – nota red.). A activat în calitate de asistent al antrenorului Dan Petrescu în „Dinamo” (Moscova), „Kuban” (Krasnodar), „Alania” (Vladikavkaz), clubul românesc „Tîrgu Mureș” și cea chineză „Jiangsu Suning”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?