Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voronin regretă ca nu a avut o întrevedere tete-a-tete cu Plahotniuc

20 mai. 2017,, 12:15   Politică
7803 8

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, susține că nu s-a întîlnit cu omul de afaceri Vlad Plahotniuc de cînd acesta a preluat conducerea PDM, informează NOI.md.

Politicianul spune că ar putea să-i propună lui Plahotniuc o asemenea întrevedere, dacă inițiativa nu va veni de la democrați. Întrebat cum, în opinia lui, actualul lider PDM a reușit să-și construiască o carieră politică într-un timp atît de scurt, Voronin a remarcat că a făcut-o cu propriile puteri. Președintele comuniștilor a negat că s-ar fi implicat cumva în susținerea lui Plahotniuc.

„Eu la fel urmăresc cine şi ce face în politică, cine şi ce face în afaceri. Să nu credeţi că doar voi, jurnaliştii, puteţi analiza totul. Eu văd că acest om s-a format singur şi singur s-a dezvoltat, fără ajutorul cuiva. Deopotrivă, din mîna lui s-au hrănit mulţi, iar acum încă şi mai mulţi”, a relatat Voronin în cadrul unei emisiuni la RTR Moldova.
De asemenea, Vladimir Voronin a opinat că Plahotniuc ar fi un prim-ministru bun. Cu toate acestea, deputații PCRM nu l-ar vota, din cauză că anume democrații au divizat partidul, a adăugat Voronin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?