X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ce căuta cîinele de rasă în incinta unei școli și în ce stare se află cei șase elevi atacați

19 mai. 2017,, 16:50   Societate
2997 0

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău, anunță detalii despre incidentul produs în dimineața zilei de astăzi în incinta unei școli din capitală.

Astfel, în jurul orei 10.00, directorul adjunct al unei instituţii învăţământ, a informat Inspectoratul de Poliţie al sectorului Centru, precum că un cîine de rasă ar fi muşcat şase elevi. La faţa locului s-au deplasat inspectorii pentru siguranţa minorilor, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Astfel, s-a constatat că, elevii claselor a II-a erau antrenaţi la orele de instruire pe teritoriul instituţiei, privind situaţiile de incendiu şi modalităţile de evacuare. Ulterior după finalizarea lecţiei, odată cu elevii a intrat în incinta instituţiei şi un câine de rasă, care la un moment dat s-a năpustit asupra lor. Respectiv, unul din elevi s-a ales cu leziuni neînsemnate, iar la alţii cinci le-a deteriorat doar hainele. Până la intervenția ambulanţei, elevul a fost investigat de către medicul instituţiei, care a constatat că nu ar fi necesitatea de a fi transportat la spital.

Cîinele de rasa buldog francez aparţine unei femei, în vîrstă de 32 ani, care se plimba inițial în preajma instituţiei. Potrivit ei, l-ar fi pierdut din vizor şi nu a reuşit să-l lege cu lesa. În acest context, a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenţie, art. 158 “Încălcarea regulilor de întreţinere a cîinilor”, Codul Contravenţional.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?