Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Motivul bizar pentru care o femeie a fost dată în judecată de partenerul ei

19 mai. 2017,, 22:00   Externe
3260 1

O femeie a fost dată în judecată de bărbatul cu care a mers la cinema pentru că a folosit smartphone-ul în timpul filmului.

O femeie a ieşit pentru a vedea la cinematograf filmul „Guardians of the Galaxy, Vol. 2” cu un bărbat cunoscut online. După 15 minute de la începerea filmului, femeia a început să scrie mesaje pe smartphone. Bărbatul, Brandon Vezmar, în vîrstă de 37 de ani, s-a enervat atît de tare, încît a dat-o în judecată pe femeie şi îi cere despăgubiri de 17,31 dolari, preţul biletului plătit pentru ea.

„A fost o primă întîlnire din iad”, a declarat el. Vezmar spune că atunci cînd i-a atras femeii atenţia să nu mai folosească smartphone-ul, aceasta a ieşit din sala de cinema şi l-a lăsat singur.

Femeia s-a apărat şi spune că a dat doar două-trei mesaje. „Ţineam telefonul în jos şi nu deranjam pe nimeni”, a declarat ea.

Pe Twitter părerile sînt împărţite. Unii cred că reacţia bărbatului este justificată, dar alţii spun că va cheltui mai mult cu procesul decît suma pe care o cere de la femeie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?