Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Atacau femei în lifturi şi le deposedau de bunuri (VIDEO)

18 mai. 2017,, 12:30   Capitala
4063 0

Trei indivizi cu vîrstele cuprinse între 14 ani şi 17 ani, originari din raioanele Ialoveni şi Anenii Noi, au fost reţinuţi de către poliţişti.

Ei sînt bănuiţi de comiterea jafurilor în serie, în urma cărora au avut de pătimit cel puţin trei femei, notează NOI.md.

Potrivit datelor acumulate pe parcursul investigaţiilor, minorii urmăreau potenţiala victimă pînă în ascensor, unde era atacată şi deposedată forţat de telefonul mobil.

Primul caz a avut loc în dimineaţa zilei de 5 mai curent, într-un bloc de locuit de pe strada Albişoara, cînd o doamnă de 26 de ani a fost atacată în ascensor şi deposedată de telefonul mobil, bani şi acte de identitate. Victimei i-a fost acoperită gura de către unul dintre ei, pentru a nu putea striga, iar al doilea i-a scos bunurile din geantă.

A doua victimă, de 19 ani, a fost atacată tot în ascensor, în seara zilei de 7 mai curent, cînd se întorcea spre domiciliu, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 4250 de lei. Iar în seara zilei de 15 mai curent, indivizii au recurs la aceeaşi metodă criminală, într-un bloc de locuit din strada Romană, deposedînd de telefon şi un ceas de mînă o domnişoară de 20 de ani, de model “Iphone 7 Jet Black” şi ”Apple watch 38 mm” în valoare totală de peste 27 de mii de lei.

În toate cazurile agresorii fugeau de la locul faptei şi se dispersau în direcţii diferite. Potrivit lor, bunurile sustrase ar fi fost vîndute imediat după comiterea jafurilor.

Actualmente bănuiţii sînt cercetaţi penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani pînă la 7 ani.

Poliţia capitalei solicită cetăţenilor care au devenit anterior victimele lor să se adreseze la sectorul de poliţie teritorial.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?