Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Noul șef al Direcției transport – fost coleg de clasă al lui Dorin Chirtoacă

20 mai. 2013,, 10:43   Societate
4767 0
Foto: timpul.md
La solicitarea presei, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, l-a prezentat astăzi la ședința operativă a serviciilor municipale pe șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețchi.

Potrivit primarului, Gamrețchi a ocupat această funcție, întrucît are o experiență anterioară în domeniu. ”A deținut funcția de consilier în cabinet pe problemele care sînt în competența domnului Grozavu. Anterior, dînsul a mai deținut și funcția de șef al bazei auto a Parlamentului și are pregătire în domeniul transportului, de aceea și am luat decizia respectivă”, a spus Dorin Chirtoacă.

Mai mult, primarul a recunoscut că acesta i-a fost cîndva coleg de clasă. ”Domnul Gamrețchi mi-a fost și coleg de clasă. Nu cred că aici trebuie neapărat să fie considerat un criteriu. Dînsul este în echipa noastră din anul 2007. Dacă aș fi vrut neapărat sa-mi promovez colegii de clasă, aveam să-i promovez încă de pe atunci”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Întrebat de Dorin Chirtoacă cum merg lucrurile la Direcție, Igor Gamrețchi a enumerat un șir de activități. ”Am făcut o vizită la Parcul Urban de Autobuze. Deja am reușit să achităm toate datoriile care s-au acumulat pe parcursul lunii precedente. Am început lucrul intens referitor la proiectele BERD și am făcut și prima adunare cu domnii profesori de la Universitatea Tehnică”, a comunicat Gamrețchi.

Igor Gamrețchi deține interimatul la Direcția transport din data de 3 mai curent, după ce fostul șef, Adrian Boldurescu, a depus cerere de eliberare din funcție din proprie voință fără a anunța motivul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?