Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

SUA a extins sancțiunile împotriva Siriei

17 mai. 2017,, 20:30   Externe
1523 0

Pe lista sancțiunilor au fost incluse rudele familiei Assad.

Departamentul de Trezorerie al SUA a introdus pe lista sancțiunilor cinci persoane fizice și cinci entități juridice din Siria. Aceștia sînt acuzați că ar fi responsabili de continuarea actelor de violență, pe care le comite Guvernul lui Bashar al-Assad.

Printre persoanele incluse în lista sancțiunilor se află: Muhammad Abbas, vărul Rami Makhlouf, omul de afaceri sirian și vărul președintelui sirian Bashar al-Assad.

Trezoreria Statelor Unite a impus sancțiuni în ce-l privește pe Makhlouf încă în anul 2008, acuzîndu-l de sponsorizarea corupției în Guvernul Siriei.

SUA au impus sancțiuni în privința lui Abbas pentru că acesta a reprezentat interesele financiare ale lui Makhlouf. De asemenea, au fost impuse sancțiuni în privința organizației Al-Bustan Charity și a directorului acesteia, deoarece proprietarul firmei este Rami Makhlouf.


De asemenea, au fost impuse sancțiuni în privința lui Ihab și Iyad Makhlouf, frații Rami Makhlouf pentru ajutorul oferit Guvernului sirian la eludarea sancțiunilor.

În total, pe „listă neagră“ au fost adăugate cinci persoane fizice și cinci entități juridice din Siria.

Potrivit comunicatului Korrespondent.net din luna aprilie, a devenit cunoscut faptul că SUA pregătește noi sancțiuni împotriva Siriei. Despre acest lucru a comunicat secretarul Trezoreriei de Stat a SUA, Steven Mnuchin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?