Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Candu pune punctul pe i în scandalul legat de cooperarea Dodon-Plahotniuc

17 mai. 2017,, 14:36   Politică
9751 9

Andrian Candu dezminte informația despre o presupusă cooperare între Vlad Plahotniuc și Igor Dodon, în contextul intenției de a modifica sistemul electoral, informează NOI.md.

Sînt declarații făcute în baza acelor informații false, manipulatoare și care fac parte din teoriile conspirative, a insistat astăzi democratul.

„Nu există nicio înțelegere între Dodon și Plahotniuc, între Candu și alții care sînt în cealaltă tabără și nu există nicio înțelegere între Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat. Singura înțelegere care a fost a ținut de acel vot de compromis ce a avut loc aici pe 5 mai 2017, în plenul Parlamentului”, a subliniat el.

Potrivit lui, PDM a făcut un pas înapoi renunțînd la sistemul uninominal și optînd, alături de PSRM, pentru cel mixt. Acel compromis a fost un pas înainte pentru întreaga legislatură, a adăugat spicherul.

„Orice altă discuție nu există. Noi sîntem în tabere diferite, în opoziție, cu viziuni diferite, nu ne leagă nimic decît, sper foarte mult, interesul față de Republica Moldova”, a declarat Andrian Candu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?