X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

SunStroke Project, invitată la o emisiune din Rusia

16 mai. 2017,, 10:40   Showbiz
6280 0

Membrii formației SunStroke Project au fost invitați la una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din Rusia, notează NOI.md.

După ce au obținut locul trei la prestigiosul concurs de muzică Eurovision Song Contest, cei trei băieți carismatici din Moldova au fost năvăliți cu invitații pentru concerte și participări la diferite emisiuni atît din Moldova, cît și din afara țării.

Prima lor ieșire publică a fost la emisiunea „Пусть говорят” de la Первый канал din Rusia, unde a fost discutat conflictul din acest an dintre Rusia și Ucraina, în urma căruia nu a fost permisă participarea reprezentantei ruse.

În cadrul emisiunii, băieții din SunStroke Project au fost felicitați pentru succesul înregistrat, iar solistul Serghei Ialovițchi și-a felicitat mama cu ocazia zilei de naștere. Totodată, acesta nu a ezitat să o încurajeze pe Iulia Samoilova, cea care trebuia să reprezinte Rusia la Eurovision 2017, și, conform unei decizii, va merge la Eurovision 2018, iar colegul lui de trupă, Serghei Stepanov, a spus că, dacă pentru ei celebritatea nu va dura decît un an, pentru Iulia aceasta va dura timp de doi ani.

Reamintim că sîmbătă, 13 mai, SunStroke Project s-au clasat pe locul trei în finala concursului Eurovision Song Contest 2017, acest rezultat fiind unul istoric pentru Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?