X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Metoda prin care oamenii apelează la străini pentru a se despărți de partener

16 mai. 2017,, 05:00   Externe
5613 0

Doi tineri din Canada și-au deschis o afacere prin care pot încheia, contra cost, relațiile clienților care apelează la ei.

Trevor Meyers, în vîrstă de 28 de ani, din Canada, a apelat la serviciile unui străin pentru a se despărți de iubita sa.

„Mi s-a părut că e mai ușor ca altcineva să se ocupe de situațiile ciudate precum sînt despărțirile”, a declarat acesta.

Tînărul a apelat la serviciile firmei numite „The Breakup Shop” pentru a încheia mai multe relații. Poți alege să plătești un străin să trimită un mesaj, un email sau chiar o scrisoare către persoana de care vrei să te desparți. Angajații „magazinului de despărțiri” pot, de asemenea, să anunțe viitorul fost iubit printr-un apel telefonic.

„Am folosit Magazinul de despărțiri pentru a încheia cîteva relații de scurtă durată, cînd acestea nu se mai potriveau cu stilul meu de viață. Mă bucur că există un astfel de serviciu”, a spus Trevor. Site-ul a fost lansat de doi frați din Canada, Evan și Mackenzie Keast, în noiembrie 2015.

Ideea a fost a unuia dintre frați care, la un moment dat, a avut o relație cu o fată care a dispărut din viața lui fără să îl anunțe și fără vreo explicație.

„Nu a mai răspuns la mesaje sau la apelurile telefonice. A dispărut total. Nu a avut curajul să se despartă de fratele meu”, a spus Evan.

La scurt timp a fost lansat magazinul de despărțiri.

Prețurile încep de la 10 dolari pentru un mesaj sau un email de despărțire și ajung pînă la 80 de dolari pentru un „cadou de despărțire”, care conține prăjituri și vin.

Deși mesajele pot fi personalizate, inițiatorii afacerii susțin că ele nu vor fi niciodată ofensatoare.

În ultimele 18 luni, cei doi frați au acordat astfel de servicii la sute de clienți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?