X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Cine este juratul din România care a acordat Moldovei punctajul maxim la Eurovision

15 mai. 2017,, 09:50   Societate
11245 5

Mihai Trăistariu a fost singurul jurat din România care le-a acordat punctajul maxim reprezentanților Moldovei la concursul Eurovision Song Contest din acest an, notează NOI.md.

Declarația a fost făcută de artist la o ediție specială a TVR, dedicată concursului muzical.

„Ca membru al juriului vreau să spun că am fost singurul care a pus problema Moldovei. Din start vreau să punctez că TVR -ul nu ne-a influențat în niciun fel, nici nu și-a permis, nu s-a pus în discuție să îi dăm Moldovei sau moldoveanului. Nu a existat așa ceva. Dar eu, fan al Eurovision-ului pe care îl urmăresc de atîta timp, știu că acest schimb de note de 12 e musai, este necesar, 12 cu 12. Dar vorbim și despre o piesă bună. Aici e paradoxul. A fost cea mai bună performanță a lor. Chiar mergeau în 12 lejer. Fără să le fie rușine. Eu am fost singurul din jurați care chiar a dat 12 Moldovei, alții au dat locul 2,3,5.”

Potrivit Iulianei Marciuc, producătorul general al Eurovision România nu a ezitat să aducă laude formației SunStroke Project.

„Ne-a plăcut foarte mult atitudinea lor, foarte fair play, eram în concurență și totuși s-au purtat foarte frumos. Au venit să ne ureze succes, ne-au pupat, am făcut video-uri de susținere reciprocă, am fost împreună.”


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?