Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sheriff și Dacia au obținut victorii categorice în penultima etapă

13 mai. 2017,, 11:00   Sport
2194 0

Sheriff și Dacia n-au avut probleme în etapa a 32-a din Divizia Națională și rămîn favorite în cursa pentru titlul de campioană, transmite IPN.

Fără golgheterii campionatului, Ricardinho și Brezovec, Sheriff a spulberat-o pe Saxan cu 7-1. Tiraspolenii au marcat de patru ori în prima repriză, prin Savic, Gînsari, Bayala și Damașcan. După pauză, Șumchin a redus din diferență, dar oaspeții au rămas în zece oameni în minutul 69, portarul Colibaba fiind eliminat. Vitalie Damașcan a transformat din nou lovitura liberă și a dus scorul la 5-1. Un alt fost jucător de la Zimbru, Jo Santos, a reușit și el dubla pe finalul partidei.

Dacia a învins-o cu 4-1 pe Dinamo-Auto. Francezul Diarra a înscris de două ori și a devenit al treilea golgheter al campionatului, cu nouă goluri. Scorul pauzei de 2-1 a fost stabilit de Ivanov în ultimul minut al primei reprize. Ilescu și Cojocaru și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, cel din urmă ajungînd la cinci reușite în actuala stagiune.

În ultima etapă, Dacia va juca pe terenul lui Saxan, iar Sheriff va întîlni în deplasare FC Ungheni. În cazul în care Dacia și Sheriff vor obține victorie va fi nevoie de un meci suplimentar dintre cele două formații pentru desemnarea campioanei.

În celelalte partide ale rundei cu numărul 32 s-au consemnat rezultatele: Zaria - Ungheni 5-0, Zimbru - Speranța 1-1 și Academia - Petrocub-Hîncești 0-0.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?