X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Astăzi „Viorica Cosmetic” sărbătorește 28 de ani de activitate! ©

12 mai. 2017,, 17:20   Business
6661 0

Istoria fabricii își ia începutul în anul 1989. Pe parcursul activității sale, compania și-a lărgit portofoliul de la 20 de unități pînă la peste 400 de poziții de produse cosmetice și peste 100 de produse de parfumerie.

Timp de 28 de ani, în mod constant performîndu-și activitatea, „Viorica-Cosmetic“ a obținut rezultate excelente: compania oferă clienților produse de calitate înaltă la un preț accesibil.

În produsele sale „Viorica-Cosmetic“ utilizează ingrediente de calitate: în mare parte materia primă este de proveniență autohtonă (Republica Moldova), constituită din: uleiuri eterice (levănțică, mentă, salvie, ș.a.); uleiuri vegetale (floarea soarelui, porumb, migdale, ș.a.); extracte din plante (tei, mușețel, gălbenele, păducel, ș.a.). De asemenea, în produsele „Viorica- Cosmetic” se includ și ingrediente naturale de ultima generație pe care le importăm din țările Uniunii Europene, printre care putem menționa: SymFit® , Hydroviton®, colagen marin, proteine de grâu ș.a.

Pentru a aduce întreprinderea la un nivel nou de dezvoltare, a fost inițiat un contract de cooperare și co-creare a produselor cosmetice „Viorica-Cosmetic“, cu participarea cercetătorilor ai Academiei de Științe a Republicii Moldova. Cele mai bune cadre universitare elaborează și cercetează noile ingrediente active naturale pentru viitoarele produse, printre care putem enumera:

  • Extract din spirulină -BioR
  • Ulei din sâmburi de struguri din soiul „Viorica”
  • Extract din frunze de viță de vie „Viorica”

Este de menționat faptul, că produsele „Viorica- Cosmetic” se bucură de popularitate și peste hotarele țării: în acest an a fost deschis primul magazin pe teritoriul României.

„Viorica-Cosmetic“ face parte din componența din holding-ul DAAC HERMES GROUP, care impărtășește filosofia dezvoltării durabile și care tinde să ofere consumatorilor bucurie, îmbunătățind viața societății.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?