Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Kievul a plătit 400 de dolari pentru întrevederea şefului MAE cu Trump

13 mai. 2017,, 03:00   Externe
7410 3

Andrei Artiomenko, deputat în Rada Supremă a Ucrainei, care a propus „planul” anulării sancţiunilor faţă de FR, afirmă că autorităţile de la Kiev au plătit 400 de mii de dolari unei firme americane de lobby pentru întîlnirea delegaţiei ucrainene cu conducerea de vîrf a SUA.

Anterior, la Ambasada Ucrainei de la Washington au comunicat că Preşedintele SUA Donald Trump l-a primit pe şeful MAE Pavel Klimkin la Casa Albă, părţile au examinat susţinerea în continuare a Kievului de către SUA. Klimkin a avut, de asemenea, negocieri cu vicepreşedintele Michael Pons, subiectul întîlnirii a fost situaţia din Donbass.

„Pentru această întîlnire partea ucraineană a plătit unei firme americane de lobby 400 mii de dolari SUA din banii contribuabililor ucraineni, furaţi de la poporul ţării”, a scris Ariomenko vineri pe pagina sa de Facebook.

Potrivit spuselor lui, conform legislaţiei americane, informaţia despre aceasta va fi dată publicităţii în termen de şase luni pe resursele oficiale ale Ministerului Justiţiei al SUA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?