X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un bărbat trebuie să-i achite fostei sale soții 453 mil. lire sterline

13 mai. 2017,, 01:00   Externe
5260 1

Un om de afaceri din Rusia a primit o lovitură dură din partea instanței britanice, unde i s-a judecat divorțul.

Bărbatul trebuie să-i plătească fostei sale soții nu mai puțin de 453 de milioane de lire sterline, relatează Sky News.

Omul de afaceri, care se ocupa cu tranzacții în industria de petrol, a reușit să aibă cîștiguri uriașe în timpul mariajului său, iar acum o bună parte din avere va ajunge la fosta sa soție.

Judecătorul care a luat această decizie nu a dat numele niciunei persoane implicate, însă a spus că bărbatul, în vîrstă de 61 de ani, provine din regiunea Caucaz, iar femeia, în vîrstă de 44 de ani, provine din estul Europei.

Cei doi s-au cunoscut în 1989, cînd femeia a mers să studieze la Moscova. S-au căsătorit patru ani mai tîrziu și au făcut doi copii.

În 1993 cei doi s-au mutat la Londra. Bărbatul și-a vîndut în urmă cu cinci ani toate acțiunile pe care le avea unei companii ruse pentru uluitoarea sumă de 1 miliard de lire. Un an mai tîrziu, el le-a cumpărat copiilor săi apartamente de lux în capitala Marii Britanii, care au costat 29 de milioane de lire și, respectiv, 7,2 milioane de lire. Pe durata mariajului femeia a fost casnică, a avut grijă de copii și de locuință.

Nu este clar de ce mariajul celor doi a ajuns la final, însă în urma partajului femeia va primi 453 de milioane de lire.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?