X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Gamrețchi și Grozavu nu scapă de arest

11 mai. 2017,, 17:05   Societate
5773 1

UPDATE 17:05 Magistrații Curții de Apel au respins recursul avocaților de al elibera pe viceprimarul capitalei Nistor Grozavu din arest la domiciliu. Aceștia au menținut în vigoare decizia Judecătoriei Centru, transmite NOI.md


16:30 Magistrații de la Curtea de Apel au respins recursul avocaților lui Igor Gamrețchi, care au cerut ca acesta să fie cercetat în libertate. Astfel, Gamrețchi rămîne în continuare în izolatorul CNA.


Reamintim că pe 25 aprilie au fost reținute șapte persoane. Potrivit procurorilor viceprimarul municipiului Chişinău Nistor Grozavu, şeful Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie, Igor Gamrețchi, fostul consilier PLDM, Ghenadie Ivașcenco, administratorii a trei companii de parking, dar şi omul de afaceri Alexandru Pincevschi, sînt suspectați că ar fi gestionat din umbră mai multe companii participante la licitaţia parcărilor cu plată, inclusiv cea cîştigătoare.

Pe 27 aprilie, Igor Gamreţchi, Ghenadie Ivaşcenco, au primit mandate de arest pentru 30 de zile.
Totodată, Viceprimarul municipiului Chişinău Nistor Grozavu, și Alexandru Pincevschi, au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?