Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Lucrările de salubrizare a capitalei – încheiate

2 mai. 2017,, 15:30   Capitala
2410 1

După șase zile de salubrizare a capitalei, lucrările de curățare au fost încheiate, notează NOI.md.

Muncitorii au reușit să salubrizeze terenurile din preajma străzilor principale și secundare, dar și din curțile instituțiilor de menire socială.

Conform datelor operative ale celulei de criză, pe parcursul acestor zile au lucrat 21 649 de oameni cu 3474 de unități de tehnică. Efectivul antrenat a reușit să evacueze din oraș peste 4000 de camioane de crengi și arbori uscați. Muncitorii au efectuat salubrizarea terenurilor din prejma școlilor și grădinițelor, iar în aceste 6 zile, 7 instituții medicale din capitală au avut parte de servicii de curățare a curților și terenurilor din preajmă.
Conform ultimei ședințe de bilanț a celulei de criză, scopul propus de Guvern a fost realizat, iar capitala a fost curățată de consecințele intemperii.

Amintim că la înlăturarea crengilor și arborilor căzuți au lucrat pompieri, salvatori, polițiști, carabinieri, ostași, reprezentanți ai municipalității și voluntari. Continuarea lucrărilor în curțile blocurilor de locuit și în parcuri urmează să fie efectuate de serviciile municipale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?