Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Filip "le arată din deget opozanților": Ar trebui să le fie rușine

2 mai. 2017,, 11:54   Societate
4937 7

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a arătat mulțumit de felul cum au intervenit structurile statului în lichidarea consecințelor calamităților naturale de pe 20-22 aprilie, relatează NOI.md.

În cadrul unei conferințe de presă, premierul le-a mulțumit celor implicați, specificînd că s-a intervenit în forță în deblocarea traseelor naționale pentru a asigura accesul la unele instituții, cum ar fi și spitalele sau instituțiile de învățămînt.

Totuși, premierul a ținut să le arate cu degetul persoanelor din opoziție care au criticat intervenția structurilor statului în lichidarea consecințelor stihiei din aprilie.

„Ar trebui să le fie jenă. Acești oameni implicați în lichidarea consecințelor intimperiei au muncit non-stop practic, pînă cînd le-au curățat și crengile din fața sediilor de partide. Atunci ei stăteau bine mersi, la călduț, bînd cafeaua călduță și tot erau în așteptare de like-uri. Îmi cer scuze, poate am intervenit prea dur, dar ține de demnitatea mea să vin să reprezint acest respect față de colegii din instituțiile statului care au muncit non-stop pînă acum. Modul în care ne-am organizat a fost unul bun”, a spus premierul.

În contextul pagubelor provocate de calamități, premierul a dat asigurări că toti agricultorii ale căror cultur au fost afectate de ninsori vor primi despăgubiri.

Astfel, în prezent, pentru fiacre localitate în parte au fost create comisii care evaluează pagubele provocate, pentru ca ulterior Comisia pentru situații excepționale să decidă acordarea de ajutoare financiare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?