X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu schimbă macazul după arestul lui Chirinciuc (VIDEO)

29 apr. 2017,, 11:30   Politică
13726 12

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a pornit propria-i anchetă pentru a afla cine stă și de ce stă în spatele arestărilor din această săptămînă din partid. Politicianul a declarat despre acest lucru la emisiunea "În Profunzime".

"Eu fac personal o anchetă, că vreau să găsesc ce e la mijloc, cine e persoana sau sînt persoanele care au hotărît după calamitatea care am avut-o să mai vină una, în două zile să fie și arestări la primărie și la Ministerul Transporturilor. Vreau să găsesc răspunsul pentru mine și cetățeni", a specificat Ghimpu.

"S-au produs niște lucruri de cînd sîntem la guvernare, știu că sînt oameni nemulțumiți mai mulți. Vreau să găsesc cine a pus mîna pe cuțit, lovind în domnul ministru (n.r. Iurie Chirinciuc)", a adăugat președintele PL.
Mihai Ghimpu a mai spus că în urma perchezițiilor, oamenii legii nu ar fi găsit nimic nici acasă, nici la biroul ministrului Transporturilor, Iurie Chirinciuc.

Astăzi, într-un briefing de presă, Mihai Ghimpu a spus că nu are de gînd să apere pe cineva sau să învinuiască și a menționat că informațiile publicate de către CNA presei și cele din ordonanța prin care a fost arestat Iurie Chirinciuc, nu corespund.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?