X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

O britanică lucrează de 70 de ani pentru aceeași companie (FOTO)

29 apr. 2017,, 05:00   Externe
1972 0

Monica Evans, în vîrstă de 89 de ani, poate fi considerată cea mai fidelă angajată.

De șapte decenii, britanica lucrează pentru aceeași firmă de inginierie.

Mai mult, ea nu are de gînd să se retragă, relatează Daily Mirror.

Monica Evans a sărbătorit, alături de colegii ei, împlinirea a 70 de ani de cînd lucrează pentru firma Kigass Aero Components. Ea a băut șampanie și a trecut în revistă timpul petrecut în companie. S-a angajat pe post de contabilă atunci cînd avea 19 ani, iar de atunci ea a rămas pe același post.

De atunci, femeia a completat peste 42.000 de plăți, iar în cariera ei a făcut o singură greșeală, iar aceea a fost una minoră. S-a întîmplat în 1959, cînd nu a contabilizat doi penny. De atunci, Monica nu a mai făcut absolut nicio greșeală.



“Cîteodată mă gîndesc să mă retrag. Dar ce altceva să fac? Iubesc ceea ce fac, oamenii cu care lucrez. Nu aș vrea să stau în casă și să nu fac nimic. Cît timp sănătatea îmi permite, voi continua să lucrez”, a mărturisit Monica, în vîrstă de 89 de ani, care nu se gîndește la pensie.

Britanica în vîrstă de 89 de ani este una dintre cele mai apreciate angajate. Atunci cînd a împlinit 40 de ani de muncă în companie, ea a primit un ceas cadou. La 60 de ani, a primit un tort, iar 65 a fost organizată o petrecere.

Acum, cînd a împlinit 70 de ani, Monica a primit o scrisoare de felicitare din partea reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, Cartea Recordurilor verifică dacă nu cumva aceasta deține recordul pentru cea mai îndelungată perioadă petrecută într-o companie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?