X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dara comentează relația sa cu fosta impresară (VIDEO)

28 apr. 2017,, 13:30   Showbiz
4355 0

După ce recent a lansat o nouă piesă, realizată în colaborare cu noua sa casă de producție – Global Records din România, Dara comentează relația în care a rămas cu fosta sa producătoare de la Chișinău, Ala Donțu.

De un an, despre Dara nu s-a mai auzit nimic, iar acum ea vine cu o noutate muzicală și încearcă să spargă topurile muzicale nu doar din Moldova, dar și din România. După ce a semnat cu o casă de producție de peste Prut, ea a rupt colaborarea cu producătoarea sa din Moldova, Ala Donțu, însă într-un interviu pentru Kankan, interpreta susține că cele două au rămas în relații bune.

„Cu Ala Donțu sîntem în relații ok! Am lăsat uși deschise pentru orice viitoare colaborare, dacă o să ne dorim”, a declarat Dara.

Pe de altă parte, Ala Donțu nu comentează ruptura de Dara și anunță că în echipa sa intră o nouă artistă, și anume Xenia Chitoroagă, cea care a făcut furori în sezonul trecut la X Factor.



„Sînt mega-încîntată să introduc un artist nou din echipa YOUBESC!!! aineX, este reflecția unui suflet muzical și hipersensibil – Xenia Chitoroagă! În curînd piese noi, promitem! Like, Share la pagina ei, cu mulțumiri! Azi doar un cover cu stări și emoții”, a scris Ala Donțu pe pagina sa de Facebook.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?