Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Moldova pe locul trei la concursul Youthvision-2017

26 apr. 2017,, 11:57   Showbiz
2366 1

Tînăra interpretă găgăuză Irina Dragu s-a clasat pe locul trei la concursul internațional de muzică Youthvision-2017.


Una dintre cele mai tinere participante la concurs a interpretat piesa în limba engleză It's a Man's World și a fost distinsă cu un certificat special și un premiu bănesc.

Participanții au fost evaluați de un juriu în a cărui componență a intrat și un reprezentant din Găgăuzia - președintele Asociației Obștești "Tineretul Găgăuziei", Dmitrii Furtună.

Timp de o săptămînă, Irina Dragu, împreună cu alți concurenți, a participat la filmările emisiunilor televizate, la repetiții, a lucrat cu pedagogi emeriți de vocal și coregrafie.

"Printre participanții la concurs au fost și artiști cunoscuți, care deja s-au manifestat la diverse concursuri. Însă Irina a reprezentat demn autonomia noastră. Sîntem foarte mîndri de ea și-i dorim mult succes", a menționat Dmitrii Furtună.

Participanta din Găgăuzia a acumulat 97 de puncte, fapt ce i-a asigurat locul trei.

Pe locul doi s-a clasat participanta din Kîrgîzstan, iar marele premiu l-a cîștigat interpreta din Georgia.

La concurs au participat 19 interpreți, cu vîrsta între 14 și 35 de ani, din Marea Britanie, Georgia, Rusia, Kîrgîzstan, Kazahstan, Serbia, Finlanda, Italia și alte țări, informează portalul de știri Gagauzinfo.md cu referire la Centrul de presă al Direcției cultură și turism a Găgăuziei.

Youthvision-2017 are loc în orașul Baku pentru a doua oară. Anul trecut, la acest concurs autonomia a fost reprezentată de interpreta Olga Paci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?