Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Percheziții într-un apartament din capitală (VIDEO)

26 apr. 2017,, 10:43   Capitala
3260 1

Poliţiştii sectorului Buiucani au dat la domiciliul unui individ, în vîrstă de 24 ani, fiind suspectat de păstrarea şi comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală, relatează NOI.md.

În urma perchezițiilor ofiţerii de investigaţii au depistat şi ridicat două vase din sticlă, în care se afla o substanţă uscată şi fărămiţată, asemănătoare etnobotanicelor, precum şi mijloace financiare care ar fi fost obţinute în urma vînzărilor de droguri. Totodată, a fost depistat şi un aparat confecţionat artizanal, destinat consumului de droguri. În acest context individul este suspectat de faptul că ar fi consumator activ de droguri.

Toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP pentru a fi expertizate în condiţii de laborator. Conform legislaţiei penale în vigoare, tînărul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi etnobotanicelor, care prevede o amendă în mărime de la 19 000 de lei la 25 000 de lei sau închisoare de pînă la 2 ani. La fel, au fost iniţiate măsuri speciale de investigaţii privind identificarea şi reţinerea complicilor în acest caz.

Poliţia capitalei continuă activităţile planificate de prevenire şi combatere a infracţiunilor de acest gen în regim sporit.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?