X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Lavrov: Există obstacole serioase pentru a rezolva conflictul transnistrean

26 apr. 2017,, 10:26   Politică
15689 18

OSCE depune eforturi pentru a rezolva conflictele din Nagorno-Karabah și Transnistria. Cu toate acestea există obstacole serioase pentru progrese în direcția soluționării acestora.

Declarația a fost făcută de ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, în cadrul unei conferințe de presă cu secretarul general al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), ambasadorul, Lamberto Zannier, transmite Agora.

„Vedem eforturile OSCE de a ajuta la rezolvarea conflictelor din Nagorno-Karabah, Transnistria. Vedem implicarea pozitivă a OSCE în discuțiile de la Geneva cu privire la stabilitatea în Transcaucazia”, a declarat Serghei Lavrov.

Potrivit ministrului rus de externe, „există obstacole serioase pentru progrese în direcția soluționării conflictelor, însă toți jucătorii implicați intenționează să creeze condiții pentru compromisuri”.

Reamintim că secretarul general al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), ambasadorul, Lamberto Zannier, se află într-o vizită la Moscova la invitația Ministerului rus de Externe. În cadrul întrevederilor vor fi abordate mai multe întrebări, printre care soluționarea conflictului din Ucraina, dar și soluționarea altor conflicte regionale precum cele din Transnistria și Nagorno-Karabah.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?