Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Propunere în Rusia: de a construi centre pentru imigranți din contul patentelor

24 apr. 2017,, 15:00   Externe
2420 0

Ministrul rus de Interne, Vladimir Kolokolițev consideră că este posibil să fie dezbătută chestiunea cu privire la direcționarea veniturilor obținute în urma perfectării patentelor pentru activitatea de muncă la construcția noilor centre de deservire a cetățenilor străini.

„Posibil, că această chestiune ar trebui examinată la nivel de stat, în ce privește la direcționarea veniturilor obținute în urma perfectării patentelor pentru activitatea de muncă la construcția noilor centre de deservire a cetățenilor străini“, - a spus V. Kolokolțev la ședința extinsă a Ministerului Afacerilor Interne al FR.

„Cu alte cuvinte, aceste fonduri să fie „desemnate cu culoare” în bugetele regionale pentru aceste scopuri“, a precizat ministrul MAI.

Potrivit spuselor lui, „din păcate, o serie de probleme de natură materială și tehnică rămîn actuale, inclusiv acelea referitor la înregistrarea migrației cetățenilor străini“.

Președintele FR Vladimir Putin la Colegiul MAI a stabilit sarcina de a lichida canalele de migrație ilegală. „Noi creăm un mediu civilizat, transparent pentru acei care ar dori să trăiască și să lucreze în Rusia, dar, desigur, respectînd legile noastre, tradițiile și cultura țării noastre.


Totodată, canalele migrației ilegale, orice încălcări ale legislației migrației ar trebui să fie combătute cu fermitate”, a declarat Putin.

Potrivit spuselor lui, pentru monitorizarea situației și luarea de măsuri preventive „este necesar să fie dezvoltat sistemul resurselor informaționale, să fie intensificată cooperarea cu partenerii noștri din Uniunea Eurasiatică și alte țări”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?