X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Moldovagaz: Majoritatea consumatorilor afectați au fost reconectați la rețea

22 apr. 2017,, 11:00   Economie
1969 0

Compania „Moldovagaz” a prezentat informația actualizată cu privire la situația în sistemul de aprovizionare cu gaze, menționînd că, potrivit situației la ora 17:00, majoritatea consumatorilor afectați de deteriorarea conductelor de gaze naturale în urma condițiilor meteorologice extreme au fost reconectați la rețelele de distribuție a gazelor naturale, relatează NOI.md.

Se specifică că în raioanele care au avut de suferit de pe urma intemperiei continuă să fie neconectate la gaze 98 de gospodării, dintre care 71 în municipiul Chișinău, 11 în raionul Cahul și 5 în UTA Găgăuzia.

Lucrările de înlăturare a defecțiunilor cauzate de căderea arborilor continuă, astfel încît toți consumatorii să fie reconectați la rețeaua de distribuție a gazelor naturale în cel mai scurt timp.

Totodată, serviciile de mentenanță și intervenție ale întreprinderilor subordonate SA „Moldovagaz” vor continua să activeze în regim special, pentru a interveni operativ în caz de noi avarii, ținînd cont de menținerea pentru următoare ore a avertizării privind condițiile meteorologice nefavorabile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?