Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Kremlinul despre candidatura lui Veaceslav Volodin la postul de preşedinte al Rusiei

21 apr. 2017,, 19:00   Externe
4117 0

Purtătorul de cuvînt al preşedintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că în cadrul Kremlinului nu văd motive pentru a verifica afirmaţiile, presups expuse în scrisoarea senatorului Franţ Klinţevici, că spicherul Dumei de Stat Veaceslav Volodin va fi următorul şef al statului.

Spusele reprezentantului Kremlinului le transmite vineri, 21 aprilie, reporterului Lenta.ru.

„Bineînţeles, aici nu există nici un obiect de verificare. Cu atît mai mult că preşedintele a reacţionat absolut concret la acest subiect. Aici e puţin probabil să existe un teren oarecare pentru dezbateri şi zvonuri false. Totul este absolut clar”,a spus Peskov.

El a confirmat, de asemenea, că administraţia preşedintelui intenţionează să facă lumină în conflictul organizaţiei „Invalizii războiului” versus Klinţevici.

În cadrul şedinţei comitetului de organizare „Pobeda”, care a avut loc pe 20 apilie la Kremlin, preşedintele organizaţiei „Invazii războiului”, Andrei Cepurnoi, a relatat preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, că Klinţevici, „utilizînd propria resursă adminstrativă, încearcă să distrugă organizaţia, să acapareze bunurile, să introducă discordie în mişcarea veternilor şi în rîndurile invalizilor”.

Cepurnoi a mai menţionat despre o oarecare scrisoare a lui Klinţevici , în care senatorul, chipurile, l-a indicat pe Volodin în calitate de „succesor” al preşedintelui. Putin în replică i-a amintit că şeful statului poate fi desemnat numai de poporul Rusiei în cadrul unor alegeri democratice şi de numeni altul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?