X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Forbes a desemnat cele mai bogate femei din Rusia

22 apr. 2017,, 00:30   Externe
2697 1

Șefa Companiei „Inteko“ și soția fostului primar al Moscovei, Iuri Lujkov, Elena Baturina, se află in fruntea listei celor mai bogate femei din Rusia, potrivit versiunii revistei Forbes.

Totodată, averea ei s-a micșorat de la 1,1 pînă la 1 miliard de dolari, informează publicația. În clasamentul general al 200 cei mai bogați oameni de afaceri Baturina ocupă locul 90.

Pe a doua poziție în clasament se află Elena Rîbolovleva, care după un lung proces de divorț cu proprietarul miliardar și președintele Clubului de Fotbal francez „Monaco“, Dmitri Rîbolovlev, a primit 600 de milioane de dolari.

Locul trei este deținut de Natalia Filev, președinta Consiliului de Directori și coproprietara Grupului S7, care a ajuns pentru prima dată în topul Forbes, cu o avere de 600 de milioane de dolari SUA.

Anul trecut, al treilea și al patrulea loc era deținut, respectiv, de directorul magazinului online de Wildberries Tatiana Bakalciuk și coproprietara producătorului de alimente pentru copii și apă minerală SRL „Progress“ Olga Beleavțeva. În anul 2017 Beleavțeva a rămas pe locul al patrulea, cu o avere de 450 de milioane de dolari SUA, iar Bakalciuk a coborît pe al cincilea loc, cu un capital de 420 de milioane de dolari SUA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?