Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

UPDATE: Mai multe mașini au fost strivite de copaci! (FOTO/VIDEO)

20 apr. 2017,, 10:20   Societate
10863 3

UPDATE 10:20 - Ninsorile fac prăpăd în capitală, mai multe mașini fiind strivite de copaci, relatează NOI.md.







UPDATE 09:21 - Potrivit datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale, în jurul orei 08:00, drept consecințe ale vremii nefavorabile, în țară erau înregistrate ca fiind deconectate parțial de la energia electrică 79 de localități din 10 raioane, între care Criuleni, Strășeni, Orhei, Ialoveni, dar și orașe din UTA Găgăuzia.


Totodată, au fost doborîți 35 de copaci, iar 7 automobile au fost deteriorate în municipiul Chișinău de arbori și crengi, dar nicio persoană nu a suferit.

Drept exemple unde au intervenit salvatorii pentru defrișarea și ridicarea copacilor pot fi numite strada G. Coșbuc 3 din Chișinău, str. V. Alecsandri, 28, dar și str. Gh. Asachi. În raionul Dubăsari salvatorii au intervenit pentru tractarea unui camion care derapase de pe carosabil. Situația este monitorizată în continuare de către angajații SPCSE, iar salvatorii și pompierii sînt gată să intervină pentru ajutor cetățenilor.



Mai mult, salvatorii atenționează conducătorii auto să fie prudenți la volan în aceste condiții de drum, pentru a evita situațiile de risc.

UPDATE 08:52 - Pînă la această oră 46 de copaci au căzut şi 7 maşini au fost strivite. Numărul accidentelor rutiere crește odată cu majorarea fluxului de transport.

08:28 - Atentie, șoferi, cum circulați pe drumurile țării, din cauza zăpezii, care continuă să cadă, se înregistrează o creștere a accidentelor rutiere.

Rețelele de socializare au fost invadate cu poze și filmări de pe traseele din capitală, dar și din țară, în care sînt prezentate condițiile de circulație a mașinilor și pietonilor, dar și accidentele de pe străzi.

La Buiucani, în zona Cinematografului „Flacăra”, un copac a căzut pe carosabil, din acest motiv circulația troleibuzelor fiind sistată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?