Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În Franța se crede că în curînd drapelul UE „va ajunge în dulap”

19 apr. 2017,, 22:00   Externe
1794 1

Vice-președintele partidului francez „Frontul Național“ Florian Philippot a declarant pe fundalul solicitărilor candidatului la postul de președinte al Franței din partea acestui partid, liderului acestuia Marine Le Pen privind scoaterea drapelului UE în timpul unui interviu la televiziune că în curînd drapelul Uniunii Europene „va ajunge în dulap”.

Anterior, marți, candidatul la președinția franceză, lider al „Frontul Național”, Marine Le Pen, a solicitat postului de televiziune TF1 să scoată de pe fundalul studioului drapelul UE în timpul interviului. Liderul Frontului Național a spus că „dorește să devină președinte al Republicii Franceze, și nu al Comisiei Europene”.

„Da, da, veți vedea în curînd, cîrpă voastră oligarhică va ajunge în dulap. Trăiască steagul francez!”, a scris Philippot în microblogul din Twitter.

Mesajul lui Philippot este adresat Comisiei Europene din Franța, care a scris pe Twitter, că „se mîndrește cu propriul drapel - simbol al unității, solidarității și armoniei între europeni”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?