Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cum arată copilul care la doi ani fuma 40 de țigări pe zi?

19 apr. 2017,, 02:30   Externe
12112 0

În urmă cu șapte ani, povestea lui Ardi Rizal a șocat întreaga lume. La doar doi ani, băiatul din Indonezia fuma nu mai puțin de 40 de țigări pe zi. Acum, la vîrsta de nouă ani, copilul din Indonezia este de nerecunoscut.

Ardi Rizal a ajuns acum la vîrsta de nouă ani. În urmă cu șapte ani, povestea lui făcea înconjurul lumii. Toate publicațiile publicau pozele cu el, în care micuțul fuma țigară după țigară. Mai precis, la doi ani, fuma 40 de țigări pe zi.


În plus, el avea un surplus considerabil de greutate. Viața lui era în pericol, însă oficialii unei organizații pentru protecția copilului au început să aibă grijă de el.


Astfel, băiatul a început să reducă dramatic țigările și să aloce mai mult timp activităților fizice apreciate de copiii de vârsta lui. El a reușit astfel să renunțe la fumat, dar și să scadă în greutate.

Acum, la vîrsta de nouă ani, Ardi Rizal a reușit să scape de viciul păcătos, dar și să ajungă un elev model la școala sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?