X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Zaria” (Bălți) – lider al Campionatului Moldovei la Fotbal

18 apr. 2017,, 12:30   Sport
2141 0

Echipa „Zaria” (Bălți) a devenit liderul Campionatului Moldovei la Fotbal după ce a învins într-o luptă crîncenă clubul „Petrocub – Hîncești” cu scorul de 2: 1.

„Zaria” l-a devansat pe „Sheriff“ care a dat două rateuri în ultimele două runde.

„Sheriff” a pierdut în fața echipei „Academia” din capitală cu scorul de 1: 2. Clubul „Sheriff” va fi nevoit să mai plătească și o amendă de 1000 de lei pentru cele patru avertismente, dintre care trei au fost emise în minutul 90 + 4.

În derby-ul din capitală „Dacia” a cîștigat cu un scor de 3: 1, „Zimbru” nu numai că a acumulat 3 puncte, ci și a cîștigat al doilea punct în lupta pentru premiul „Pentru dorința de a cîstiga”, instituit în comun cu revista economică „Bănci și Finanțe – Profit” și agenția de știri „Infotag”. Acesta va fi înmînat echipei care a cîștigat cel mai mare număr de meciuri, avînd un scor mai mic în comparație cu adversarii.

Pentru a cîștiga al doilea punct al premiului „Pentru dorința de a cîstiga” echipei „Ungheni” nu i-au ajuns doar cîteva zeci de secunde în meciul de acasă cu „Dinamo - Auto“ de la Tiraspol. Oaspeții au putut să readucă rezultatul la egalitate (2: 2) în minutul 90+3. De menționat că anterior unghenienii au cîștigat unicul punct anume în meciul cu „Dinamo – Auto”.

Această dispută a fost cea mai puțin numeroasă sub aspectul interesului spectatorilor. La stadionul de la Nisporeni (terenul de acasă pentru echipa „Ungheni“) au sosit aproximativ 200 de suporteri, pe cînd la meci au participat 30 de jucători.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?