Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sunstroke Project va vizita petrecerea privată Eurovision de la Moscova

17 apr. 2017,, 17:00   Showbiz
2108 0

Formația Sunstroke Project va vizita petrecerea privată Eurovision de la Moscova pe data de 21 aprilie, transmite Radio-1.

„Eroina principală a serii va fi Iulia Samoilova. Unica țară care nu a renunțat e Moldova. Membrii formației Sunstroke Project Group au spus că vor veni oricum. În plus, printre invitații speciali vor fi cîștigătoarea „Golos Rossii“ Daria Antoniuk, surorile Tolmaciov și cîștigătorul Concursului de Cover-uri „Eurovision“, a menționat organizatorul petrecerii private Dmitri Melnikov.

Petrecerea moscovită, dedicată „Eurovision-2017“, pentru prima dată în trei ani, se va desfășura în spatele ușilor închise.
„Participanții din străinătate au refuzat să vină, deoarece Rusia nu va lua, cel mai probabil, parte la“ Eurovision“. Am vîndut aproximativ 200 de bilete, Sala Vegas este prevăzută pentru 1.500 de oameni. Pentru a nu organiza o petrecere într-o sală pe jumătate goală, întoarcem biletele și sîntem în căutarea unui alt local, fie un restaurant, fie un club de muzică. Va fi o petrecere privată, un eveniment social pentru jurnaliști și staruri”, a spus Melnikov.
Cu toate acestea, de la petrecere nu vor lipsi starurile-oaspeți, la petrecerea rusească vor participa totuși încă doi concurenți ai anului 2017.
Petrecerea rusească „Eurovision“ trebuia să fie ultima dintr-o serie de petreceri anuale tradiționale, organizate înainte de concurs. Anterior, astfel de concerte s-au desfășurat cu participarea concurenților anului 2017 în: Letonia, Marea Britanie, Israel și Țările de Jos.
Concursul Internațional Muzical "Eurovision-2017" va avea loc la Kiev pe 9, 11 și 13 mai. Iulia Samoilova ar fi trebuit să evolueze sub numărul trei, în a doua semifinală din data de 11 mai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?