Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Afiș cultural pentru 15 aprilie

15 apr. 2017,, 09:30   Afiș
2607 0

Teatru
Teatrul „Guguță” invită la spectacolul „Colaj Păpușăresc”, care va începe la ora 11.00.

Spectacolul „Povestea inimii bune” va putea fi urmărit la Teatrul „Licurici”, începînd cu ora 11.00.

Teatrul „A.P. Cehov” va prezenta, la ora 11.00 spectacolul „Băiețelul și Karlson”, iar la ora 18.00 – spectacolul „Proștii”.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” este gazda spectacolului„ Zavodnoi apelisin” („Заводной апельсин”), care va începe la ora 18.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Primii în spațiu”, „O terapie pentru viață”, „Jaf cu stil”, „Ghost in the shell”, „Ștrumpfii: satul pierdut”, „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Life”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Lumină din lumină”, „Război pe timp de pace”, „Secretele Egiptului Antic”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Femei frumoase în gravura japoneză”, „Faimosul etern feminin”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?