X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Krasnoselski a introdus "procedura simplificată de traversare a frontierei"

12 apr. 2017,, 17:15   Societate
2885 0

De Sărbătorile Pascale (15-18 aprilie) şi în zilele de pomenire a celor răposaţi (22-25 aprilie), frontiera autoproclamatei RMN va putea fi traversată în regim simplificat. O dispoziţie în acest sens a semnat liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Potrivit documentului, citat de agenţia INFOTAG, în aceste zile, cetăţenii Moldovei, Ucrainei şi Rusiei vor fi supuşi de către angajaţii Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Securităţii de Stat unui "control simplificat, care constă în verificarea actelor de identitate privind valabilitatea şi apartenenţa acestora persoanei care traversează frontiera de stat a RMN".

Acelaşi lucru se referă şi la controlul efectuat de vameşi asupra bagajelor cetăţenilor, cu excepţia mărfurilor destinate comerţului şi producerii, precum şi mărfurilor interzise pentru introducerea în regiune.

De asemenea, va activa şi regimul simplificat de înregistrate a mijloacelor de transport care sosesc din Moldova, Ucraina şi Rusia.

Totodată, afară de punctele de trecere permanente, vor funcţiona şi puncte de trecere temporare pe următoarele direcţii: Vadul-Turcului - Şerşeniţa, Valea-Adîncă - Zagnitcov, Plopi - Crutîie, Vinogradnoe - Butor, Hruşca - Nimereuca, Krasnîi Octeabri - Vertiujeni, Raşcov - Vadul Raşcov, Ţîbuleuca - Ţehanovca, Teiu - Calfa.

După cum a informat anterior INFOTAG, vicepremierul pentru reintegrare, Gheorghe Bălan, s-a adresat autorităţilor regiunii cu solicitarea să simplifice procedura de intrare în Transnistria pentru perioada sărbătorilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?