X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Încă un membru PLDM părăsește formațiunea

12 apr. 2017,, 15:05   Politică
2589 0

Eugen Bodarev, care urmează în scurt timp să preia mandatul de deputat pe lista PLDM, a anunțat astăzi că părăsește formațiunea, comunică Noi.md.

Bodarev a precizat că va activa în cadrul grupului parlamentar nou-format, la inițiativa lui Iurie Leancă, imediat cum Curtea Constituțional îi va valida mandatul. În opinia lui Bodarev, „PLDM a rămas blocat într-o opoziție lipsită de imaginație și fără orizont”.

„Această alegere vine în urma discuțiilor cu mai mulți colegi, dar și cu președintele PPEM, și am considerat potrivit ca în momentul în care voi deveni oficial deputat în Parlamentul Republicii Moldova, voi renunța la fracțiunea parlamentară a PLDM și voi activa în cadrul grupului Parlamentar Popular European. Legăturile mele cu PLDM au slăbit de mai multă vreme, iar eu personal consider că acest partid și-a epuizat mesajul politic și a pierdut în cea mai mare parte legăturile cu electoratul. PLDM a rămas blocat într-o opoziție lipsită de imaginație și fără orizont, care face indirect jocul forțelor anti – europene”, se arată în declarația lui Eugen Bodarev, care este în prezent director general al fabricii de încălțăminte de „Cristina”.

Menționăm că Bodarev urmează să acceadă în Parlament în locul liberal-democratului Alexandru Barbăroșie, care a renunțat recent la mandat, în favoarea funcției de președinte al raionului Anenii Noi.

Astăzi Iurie Leancă a anunțat că nouă foști deputați PLDM vor forma așa-numitul Grup parlamentar european.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?