X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Atac cu armă de foc într-o școală din California

11 apr. 2017,, 23:00   Externe
1679 0

Trei oameni au fost uciși luni cu focuri de armă într-o școală primară din orașul San Bernardino din statul american California, la est de Los Angeles, informează Reuters.

Morții sînt un bărbat cu antecedente penale, soția acestuia, care preda într-o clasă, și unul din elevi. Un alt elev a fost rănit.

Șeful poliției locale, Jarrod Burguan, a descris incidentul ca pe un atac comis de un sinucigaș: Sedrick Anderson, în vîrstă de 53 de ani, și-a ucis soția, după care s-a sinucis. Copiii nu erau rude cu ei și au fost răniți în timp ce asistau la incident, fiindcă stăteau în spatele femeii. Unul dintre ei, un băiat de opt ani, a murit ulterior la spital.

Celălalt copil, în vîrstă de nouă ani, a fost internat în secția de chirurgie pediatrică a spitalului din oraș, iar starea sa este stabilă.

Una dintre elevele din clasa unde preda învățătoarea a fost ucisă.

Anderson și învățătoarea Karen Elaine Smith erau căsătoriți de puțin timp și despărțiți de aproximativ o lună și jumătate.

Școala primară Northpark a fost evacuată și elevii au fost duși la un liceu din apropiere. Imagini TV din elicopter i-au arătat părăsind clădirea școlii în șir indian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?