Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Rumeon – 25 de ani pe piața din Republica Moldova ©

11 apr. 2017,, 08:05   Societate
2818 0

Dealer-ul oficial Rumeon, al mărcilor de automobile Volkswagen, Audi și Seat, împlinește 25 de ani de activitate, fiind unul din liderii pieței locale de automobile. Întreagă aventură de a construi un astfel de business a început pe 10 aprilie 1992. Dacă în 25 de ani Republica Moldova s-a consolidat ca stat, Rumeon s-a definit ca o afacere durabila, ceea ce nu toți reușesc.

În tot acest timp compania a devenit unul din liderii incontestabili pe piață grație dorinței și emoției clienților. Rumeon este de fapt o echipă entuziasmată, dedicată și creativă care asigură succesul companiei. Realizările importante sunt reprezentate de un complex auto, din care face parte salonul auto, staţia de deservire tehnică, magazinul de piese auto şi accesorii originale.

Timp de 25 de ani Rumeon a reușit să facă din marca Volkswagen una din cele mai îndrăgite din Republica Moldova. Astfel, VW Passat a devenit cel mai vândut automobil din gamă, ceea ce reprezintă în jur de 50% din totalul vânzărilor în anul 2016. Automobilul este construit după o filosofie care este pe placul clienților și poate cuceri atât clasa business, cât și familiile, deoarece cuvântul de ordine pentru pentru VW Passat este confort. Acesta mai oferă un consum mic, siguranţă, tehnologie avansată, design clasic dar durabil și o valoare mare de revânzare. Totuși cel mai important detaliu pentru acest model este calitatea automobilului raportată la preț. (foto)

Totodată, Rumeon a lansat în 2017 noul VW Polo Sedan. Dezvoltat de către inginerii germani pentru piața din Rusia, acesta este un automobil compact, gândit să fie cât mai practic pentru necesităţile clienților, dar în special pentru drumurile care nu sunt tocmai în cea mai bună stare. VW Polo Sedan dispune de un interior spațios, familist, portbagaj mare, gardă la sol înaltă, are un motor mai puțin pretențios la benzină și o vopsea mai rezistentă. Toate acestea îi oferă clar șansele să devină liderul vânzărilor în clasa sedanurilor compacte de la noi din țară. (foto)

Noutățile bune nu se termină aici, Rumeon anunță pentru sfârșitul lunii mai lansarea noului model Audi Q5, una din cele mai iubite și apreciate mărci Audi în Republica Moldova. SUV-ul cu patru inele îmbină sportivitatea unui sedan Audi, cu caracterul polivalent şi interiorul extrem de flexibil. Noul Audi Q5 defineşte încă o dată noi standarde în segment, de exemplu în domeniul conectivităţii, al eficienţei şi al sistemelor de asistenţă. Automobilul mai cucerește prin interiorul său care oferă un spaţiu foarte generos pentru 5 persoane şi depăşeşte modelul anterior şi concurenţii în ceea ce priveşte dimensiunile principale. Liniile cu orientare orizontală accentuează impresia de lăţime mare şi confort. (foto)

Noile provocări ale pieței se expun perfect în activitățile companiei Rumeon. Aceasta planifică construcția pe un teren de 1,5 ha, un salon auto conform standardelor Grupului Volkswagen. Salonul va cuprinde toată gama de automobile Volkswagen, Audi și Seat, iar clienții vor putea admira și descoperi modelele noi, ofertele speciale și inovațiile companiei într-un salon auto unic în Republica Moldova. De asemenea, în zona de service, cei mai buni specialiști vor acorda atenție automobilelor.

Pe viitor Rumeon dorește să captiveze cu modele noi de automobile, cu tehnologii avansate de care acestea dispun, oferte speciale și un pateneriat durabil cu clienții săi. Pentru că un lider adevărat își ajută clienții în deciziile corecte și avantajoase.

Astfel, la cei 25 de ani de activitate de succes, multumește enorm clienților săi pentru fidelitate. Atfel, Rumeon pregătește condiții speciale la gama de automobile noi pentru clienții săi, începând cu 10 aprilie și continuînd pe toată durata lunii.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?