X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un alt suspect în organizarea omorului lui Plahotniuc, REȚINUT

10 apr. 2017,, 17:20   Societate
4946 8

O persoană care ar fi facilitat trecerea killerilor pe teritoriul Republicii Moldova pentru a săvîrși atentatul asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc a fost reţinută luni de oamenii legii.

Este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a contribuit la traversarea ilegală a celor doi figuranți ucraineni care aveau rol de executori în cauza penală privind pregătirea infracțiunii de omor.

Informația a fost confirmată pentru ZUGO de șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc.

„A fost reținut încă un figurant important în acest dosar, este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani din s. Gîsca, r. Bender. Potrivit informațiilor noastre, acesta figurează ca o persoană ce înfăptuiește acțiuni de contrabandă. Bărbatul a avut rolul de a facilita trecerea persoanelor care erau executori a omorului la comandă și i-a trecut ilegal pe teritoriul Republicii Moldova, pentru a avea alibi”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Precizăm că opt persoane reținute la Chișinău și învinuite de tentativă de omor asupra omului de afaceri și președintele PDM, Vlad Plahotniuc, au fost plasate astăzi în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?