X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nissan X-Trail X-Scape – crossoverul ideal pentru aventuri familiale de neuitat

12 apr. 2017,, 13:45   Ştiri Auto
1975 0
Nissan X-Trail este mașina de teren ideală pentru aventuri familiale, iar versiunea nouă X-Scape ridică posibilitățile lui la un alt nivel. Specificarea automobilului este suplinită cu echipament suplimentar neobișnuit, pentru ca proprietarii să poată păstra un timp îndelungat amintirea aventurilor de familie.
Completarea noului Nissan X-Trail X-Scape include o dronă compactă dotată cu funcția avansată «Follow me» de la compania Parrot, accesibilă în aplicația FreeFlight Pro pentru dispozitive Android și IOS. Grație tehnologiei de urmărire vizuală și GPS, proprietarii pot face nemijlocit în timpul călătoriei fotografii și imagini video uimitoare ale aventurilor trăite . Nissan X-Trail, bicicleta, canoe, skateboard, orice alt mijloc de transport și chiar ca pietoni - – cu X-Scape aventurile tale vor fi de neuitat.
Drona Parrot Bebop 2 are greutatea de 500 gr. Pe corp este aplicat logo-ul Nissan, completarea conține poziții gen telecomanda Parrot Skycontroller 2 și ochelarii video Parrot Cockpit Glasses. Acționând în comun, ele oferă imaginea văzută prin camera de 14 megapixeli , care transmite în timp real imagini din înaltul cerului și asigură efectul prezenței.
Manevrabilitatea excepțională a dronei și stabilizarea digitală a camerei de luat vederi asigură o calitate excepțională a imaginii. Ciclul deplin al unei încărcături asigură funcționarea continuă a dronei timp de 25 min. Pentru mobilitatea mai bună, setul include un rucsac pentru transportarea dronei și a echipamentelor aferente.
X-Trail X-Scape este accesibil doar în completarea maximă Tekna cu motor diesel de 130 c.p. Nissan de 1,6 L. Versiunea specială se poate mândri cu cel mai înalt nivel de dotare, care include încălzirea și reglarea automată a scaunelor din față, tapițeria din piele a salonului și controlul automat al climei, în două zone.
Sistemul de informare și divertisment Nissan Connect include un navigator prin satelit, ce permite trasarea rutei către cele mai ”aventuroase” destinații. Pe acoperiș sunt montate o trapă transparentă cu jaluzelele cu acționare electrică , care asigură o imagine de ansamblu incredibilă, și șine pentru transportarea bicicletelor și canoe .
Echiparea-standard X-Scape include un șir de tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentru asigurarea securității, inclusiv sistemul de control al zonelor oarbe, sistemul circular de scanare și depistare a obstacolelor, sistemele de frânare urgentă, de avertizare privind ieșirea de pe bandă și de citire a indicatoarelor rutiere.
Versi7unea specială X-Trail X-Scape este accesibilă în două variante ale salonului pentru pasageri : cu cinci și cu șapte locuri. Setul mai include covorașele de lux X-Trail. Nissan X-Trail X-Scape va fi comercializat într-o serie redusă de 1200 automobile doar pe teritoriul Europei Occidentale, ceea ce îi asigură caracterul exclusiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?