X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

La Paris, compania Nissan prezintă Innovation Lab

10 apr. 2017,, 11:58   Ştiri Auto
1924 0

Paris, Franța – Compania Nissan a anunțat despre deschiderea unui nou laborator pentru elaborarea proiectelor inovaționale în toate sferele de afaceri. Lansarea Innovation Lab marchează un jalon important în drumul companiei Nissan spre crearea și implementarea soluțiilor inovaționale. Laboratorul Innovation Lab funcționează în unul dintre cele mai mari centre start-up din Europa - LeSquare.


În parteneriat cu alți start-up Nissan Innovation Lab tinde să colaboreze cu companiile în dezvoltare din Europa. Parteneriatul Nissan cu compania 50Partners va fi concentrat pe direcția energetică a activității Nissan, iar colaborarea cu așa companii ca NUMA va contribui la dezvoltarea altor direcții prioritare.
Nissan Innovation Lab oferă companiilor noi posibilitatea unei colaborări cu Nissan în ce privește elaborările și inovațiile, dar și crearea prototipurilor și implementarea programelor de instruire. Nissan va prezenta colaboratorii responsabili de proiectele inovaționale Nissan Innovation Lab.


Inovațiile sunt valori importante ale companiei Nissan. Noul laborator Nissan Innovation Lab demonstrează tendința companiei Nissan de a implementa tehnologii avansate , create în interiorul companiei sau în colaborare cu alte organizații. Tendința spre inovații este demonstrată și de politica internă Nissan. Luna trecută, spre exemplu, compania a anunțat numele laureatului premiului Chairman’s Innovation Awards, care permite colaboratorilor companiei din întreaga Europă să-și implementeze ideile interesante.


Paul Willcox, Președintele Consiliului director Nissan în Europa, comentează deschiderea Innovation Lab: «Lansarea proiectului Nissan Innovation Lab la Paris, unul dintre principalele centre de dezvoltare a proiectelor start-up în Europa, confirmă tendința companiei de a căuta soluții creative ce țin de tehnologiile avansate. Grație deschiderii primului centru de acest fel noi am primit o platformă specializată unică de căutare și atragere a ideilor inovaționale în ramură și în afara ei ».



În viitorul apropiat Nisan va mai deschide câteva centre inovaționale în alte orașe europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?