X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

200 mii de dolari pentru omorul lui Plahotniuc: Detalii despre COMANDITARI

8 apr. 2017,, 13:50   Societate
22046 29

Comanditarii omorului lui Vladimir Plahotniuc ar fi două persoane de origine moldovenească, una dintre care se află cu domiciliul în Federația Rusă.


Despre aceasta a anunțat în cadrul unei conferință de presă Inspectoratul General de Poliție, care nu a oferit detalii despre identitatea lor. IGP susține că, potrivit primelor informații, suma pe care trebuiau să o plătească pentru săvîrșirea omorului este de 200 mii de dolari, jumătate din care deja a fost achitată în avans celor care urmau să săvîrșească crima.

În total, de către organele de drept ale Moldovei și Ucrainei, au fost reținute opt persoane pe teritoriul Republicii Moldova, iar nouă persoane în Ucraina. Toate persoanele reținute ar fi cu antecedente penale, unii din ei fiind judecați chiar și pentru omor.

La 7 aprilie, Ministrul Afacerilor Interne din Ucraina, Arsen Avakov, a declarat, că forțele de ordine de la Kiev, împreună cu cele de la Chișinău, au dejucat o tentativă de omor asupra fostului vicepreședinte al Parlamentului din Moldova, Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?