X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Momentul reținerii suspecților de asasinarea lui Plahotniuc (VIDEO)

7 apr. 2017,, 23:30   Societate
14793 18

Imagini video cu momentul reținerii suspecților de tentativa de asasinare a fostului vicepreședinte al Parlamentului, omul de afaceri Vlad Plahotniuc, au fost publicate de Poliția Națională din Ucraina.

Anterior, ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, declarase că autoritățile abilitate au reușit să anihileze tentativa de omor în cadrul unei operațiuni comune Ucraina - Republica Moldova.


Operațiunea de reținere a unui grup de persoane bănuite de tentativă a avut loc la Kiev. „Simultan, am arestat organizatorii tentativei de omor”, a subliniat Arsen Avakov.

Totodată, șeful Poliției Naționale din Ucraina, Serghey Knyazev, a precizat că au fost arestați toți cei implicați. „De la cei care au comandat omorul pînă la cei care aveau rolul de a-l îndeplini. Au fost ridicate arme și bani în Chișinău, iar în Kiev - reținuți organizatorii”, a declarat acesta.

„În capitala Ucrainei au fost reținuți organizatorii și co-executorii în pregătirea crimei. Iar la Chișinău, poliția a reținut executorii principali, la ei au fost confiscați bani și arme”, a anunțat șeful Poliției Naționale din Ucraina, Serghei Kneazev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?