Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Afiș cultural pentru week-end

7 apr. 2017,, 13:15   Afiș
2088 0

Spectacole pentru copii
La Teatrul „Guguță”, pe 8 aprilie va fi prezentat spectacolul „Cică a fost odată…”, iar la 9 aprilie – spectacolul „Păcală și Tîndală”.

Spectacolul „Cîntecul mierlei” va putea fi urmărit la Teatrul „Licurici” pe 8 aprilie, iar spectacolul „Motanul încălțat” – pe 9 aprilie.

Teatrul „A.P. Cehov” va prezenta spectacolul „Ziua de naștere a motanului Leopold” („День рождения кота Леопольда”) pe 8 aprilie și spectacolul „Cheița de aur” („Золотой ключик”) pe 9 aprilie.

Spectacolele vor începe la ora 11.00.

Teatrul „Mihai Eminescu”, pe 9 aprilie, va fi gazda spectacolului „Peppi Ciorap-Lung”.

Spectacolul „Aladin” se va juca pe scena Teatrului „Luceafărul” la 9 aprilie.

Spectacolele vor începe la ora 12.00.

Teatru

Tot în acest weekend teatrele naționale au pregătit un repertoriu vast și pentru ceilalți amatori ai artei teatrale:


Teatrul „A.P. Cehov” invită la spectacolele „Viața și teatrul în ritmuri de flamenco” („Жизнь и театр в ритме Фламенко”) și „Uită-l pe Herostrat” („Забыть Херострата”), care vor avea loc pe 8 și 9 aprilie.

Spectacolul „Striptease masculin sau Goi pușcă” va putea fi urmărit pe 9 aprilie la Teatrul „Luceafărul”.

Teatrul „Mihai Eminescu” va prezenta spectacolul „Hronicul Găinarilor” pe 8 aprilie și spectacolul „Familia Tot” – pe 9 aprilie.

Pe 9 aprilie, Teatrul „De pe strada Trandafirilor” va fi gazda spectacolului „America a dăruit Rusiei un vapor” („Америка России подарила пароход”).

Pe scena Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” se va juca spectacolul „Hoțul” pe 8 aprilie și spectacolul „Migraaaanți sau prea sîntem mulți pe nenorocita asta de barcă” – pe 9 aprilie.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va prezenta spectacolul „Tosca” pe 9 aprilie, care va începe la ora 16.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, pe 8 aprilie, va avea loc concertul „O seară de muzică rusă”. Evenimentul va începe la ora 18.00. Pe 9 aprilie se va desfășura spectacolul „Surprizele primăverii – Natalia Duminică și prietenii”, care va începe la ora 17.30.

La Palatul Național „Nicolae Sulac”, pe 8 aprilie, va concerta Diana Arbenina și formația „Ночные снайперы”.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Primii în spațiu”, „O terapie pentru viață”, „Jaf cu stil”, „Ghost in the shell”, „Ștrumpfii: satul pierdut”, „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Life”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Lumină din lumină”, „Război pe timp de pace”, „Secretele Egiptului Antic”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Femei frumoase în gravura japoneză”, „Faimosul etern feminin”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?