Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

„Sheriff“ a pierdut, menținîndu-și poziția de lider (VIDEO)

6 apr. 2017,, 10:15   Sport
2608 0

Clubul de Fotbal „Sheriff“ a pierdut acasă în fața adversarilor de la „Dacia“.


În meciul central al etapei a 26-a din Divizia Națională (DN) la fotbal „viespile“ (astfel sînt supranumiți fotbaliștii CF„Sheriff“ - nota red.), au pierdut la Tiraspol în fața echipei "Dacia", cu scorul de 0:1. În ciuda înfrîngerii, de 14 ori campionii Moldovei și-au menținut poziția de lideri în clasament, comunică NOI.md.

Sezonul Diviziei Naționale se apropie de sfîrșit și fiecare meci al etapei de primăvară are o importanță deosebită. La meciul central al etapei a 26-a, desfășurat în seara zilei de 5 aprilie, jucătorii „Sheriff“-ului și cei ai „Daciei“ au ieșit pe terenul de joc conștienți de faptul că orice greșeală poate duce la consecințe grave pentru ei. De aceea, în cea mai mare parte, pe teren nu au putut fi observate atacuri active, iar arbitrul principal al meciului, Gabriel Tupicica, a trebuit să le arate jucătorilor ambelor echipe cartonașele galbene abia la sfîrșitul meciului. Un avantaj ușor aveau jucătorii de la Chișinău, deoarece „Dacia“ continuă să lupte pentru a intra în zona cupelor europene.

Principalele evenimente ale meciului s-au petrecut după pauză. Primul moment periculos la poarta goalkeeperului „Sheriff“ Alexei Coșeliov l-a creat legionarul togolez al „Daciei“ Abdoul Gafar Mamah, dar atunci respingerea atacului a reușit. În fața atacului întreprins de oaspeți în minutul al 74-lea, portarul s-a dovedit a fi neputincios. Atacantul bulgar al "Daciei" Ismail Isa i-a dat o pasă fantastic de precisă lui Maxim Cojocaru. Tînărul jucător al „Daciei“ i-a ocolit pe apărători, lovind în poarta clubului de la Tiraspol. Apărătorul „Sheriff“-ului, Vujadin Savic, care trebuia să-l oprească pe Cojocaru a comis o greșeală de poziție, permițîndu-i adversarului să deschidă scorul.



Golul marcat de jucătorul „Dacia“, în minutul al 74-lea, a fost singurul din acest meci. „Sheriff“ și-a păstrat poziția întîi în DN, permițîndu-le însă adversarilor de la „Milsami“ să reducă decalajul. Clubul de la Orhei a ajuns „Sheriff“-ul în ce privește numărul de puncte, după meciul victorios împotriva „Academiei“, însă cedează în fața „viespilor“ conform indicatorilor suplimentari. Echipa „Zarea“, care ocupa locul al treilea în clasament, în meciul de pe propriul teren al celei de-a 26-a etape a campionatului i-a învins pe rivalii de la „Zimbru“, cu scorul de 2: 0 și nu i-a permis „Daciei“ să se clasifice printre primele trei echipe ale campionatului.

Meciurile următoare, ale etapei a 27-a a DN vor avea loc pe 8 și 9 aprilie. Meciul central al etapei va fi derby-ul dintre rivalii înverșunați, echipele „Zimbru“ și „Sheriff“, care se vor întîlni duminică, 9 aprilie, la Chișinău. Clubul „Milsami“ va juca în deplasare, la Hîncești împotriva CF „Petrocub“, iar pe fotbaliștii „Zarea“ îi așteaptă deplasarea la Chișinău, pentru a juca meciul împotriva „Academiei“. La Nisporeni CF local "Speranța" va susține un meci împotriva echipei "Ungheni", iar "Dinamo-Auto" în Transnistria va găzdui echipa "Saxan".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?