X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ultima oră! Percheziții la Guvern:Viceministru Economiei arestat pentru 72 ore

31 mar. 2017,, 20:01   Politică
17347 7
(UPDATE 19:52): Viceministrul Economiei Valeriu Triboi a fost reţinut pentru 72 de ore de procurorii și ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie. Operaţiunea a avut loc în urma unor descinderi în sediul Guvernului. Ofiţerii au efectuat percheziţii în mai multe birouri din clădirea executivului. Valeriu Triboi a refuzat să discute cu presa.



(UPDATE 17:49) Procurorii anticoruptie și ofițerii CNA efectuează perchezitii la Ministerul Economiei, în mai multe birouri, dar și la alte adrese. Operațiunea vizează un caz de corupție. Operatiunea este în desfășurare, revenim ulterior cu detalii. Adresez rugămintea de a nu se opera cu speculatii și informații neconfirmate oficial, acestea ar putea afecta actiunea aflata în desfășurare, a declarat Angela Starinchi, purtător de cuvânt al CNA

(UPDATE 17:07):Discuții intre ofițerii anticoruptie și reprezentanții SPPS care păzesc clădirea Guvernului. Aceștia ar fi încercat inițial sa împiedice accesul lor în clădire, scrie deschide.md

Perchezitii în clădirea Guvernului! Procurorii și ofițerii CNA au descins în sediul Guvernului, unde efectuează perchezitii în mai multe birouri.
Sursele noastre precizează ca ar fi vorba de un caz de corupție care vizează Ministerul Economiei si un demnitar de rang înalt.

(UPDATE) Sursele Deschide.MD spun că este vorba despre viceministrul, Valeriu Triboi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?