X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Corina Țepeș și Costi Burlacu și-au lansat noul album la Toronto (FOTO, VIDEO)

31 mar. 2017,, 18:00   Showbiz
8854 1

În ultima perioadă interpreții Corina Țepeș și Costi Burlacu au cutreierat lumea în lung și lat, și nu atît în scop de odihnă, cît de muncă – concertînd.

Cei doi și-au lansat cel mai nou album de muzică populară la Toronto, Canada, informează NOI.md.

Duetul familial Corina Țepeș și Costi Burlacu a avut un turneu de o lună în Canada, SUA, Irlanda și Franța, unde au cîntat pentru moldovenii din diasporă și au admirat locuri noi și frumoase.

Potrivit Corinei, noul album de muzică populară a fost produs în colaborare cu orchestra „Lăutarii”, iar o mare parte dintre cîntecele de pe CD sînt compuse chiar de fratele artistei – Nelu Țapeș. „Este un CD foarte frumos, pe care l-am visat de-o viață și la care s-a muncit foarte mult”, a afirmat Corina Țepeș în cadrul unei emisiuni TV.

Albumul este intitulat „Inimă, tu, inimă” și conține 14 piese. Acesta a fost lansat în cadrul celei de-a XI-a ediții a festivalului „Polobocul de aur”, din Toronto.

După șirul de concerte susținute în cele 4 țări, artiștii au mers într-o vacanță la Dubai.

„La Dubai am fost în vacanță. Pe cînd în celelalte am îmbinat utilul cu plăcutul, aici ne-am odihnit. Dubaiul a fost cireașa de pe tort, după atîtea concerte. Am stat acolo cinci zile, după ce am suportat frigul de -20 de grade din Canada. În concluzie, putem spune că e frumos unde am fost, dar cel mai frumos e acasă”, au afirmat Corina și Costi.










0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?